Marjolein Immink © Algemene voorwaarden  

Praktijk Marjolein Immink

Tijdens een reading ‘lees’ ik jouw energieveld en krijg ik informatie via mijn verbinding met de spirits. Ik beschrijf vervolgens aan jou wat ik waarneem. Wat ik voel, hoor en zie. Het doel van een reading is om meer inzicht te krijgen in jezelf of als je voor je kind komt in hem of haar. Waar sta je op dit moment in je leven? Waar staat hij of zij op dit moment in het leven ? Wat belemmert je (of je kind) om het anders te doen en wat heb je (of je kind) nodig om bestaande patronen te doorbreken? Een reading kan je helpen om heel bewust de volgende stap in je ontwikkeling te maken. Bij een reading krijg je informatie over jezelf of over een ander, die ik niet kan weten.


Waarom een reading?

Het doel van een reading is om je te helpen, je doel in het leven te vinden. Je dichterbij jezelf te brengen en je te helpen in je kracht te komen. Je inzichten te geven waarom alles loopt zoals het loopt. Hierdoor krijg je meer helderheid over jezelf en wat je bezighoudt. Het kan je helpen je loopbaan duidelijk voor ogen te krijgen. Kan ik je dat zetje in de rug geven die je in staat stelt om te doen waar je goed in bent. Of datgene bevestigen wat je diep van binnen al weet.

Wat je vraag ook is, welke leeftijd je ook hebt, je bent altijd welkom, alleen of samen. Heb je een vraag over je zoon of dochter die nog te klein is om zelf te komen maar waar wel vragen over zijn dan ben je ook welkom. In welke fase van je leven je jezelf ook bevindt ik kan je op weg helpen en zelfs life changing zijn. Soms vallen dingen na de reading wanneer je weer thuis bent pas op zijn plaats. Alles heeft zijn eigen tempo, jij hebt je eigen tempo.

Contact met overledenen

Een reading waarin we contact leggen met een overledenen, is met name bedoeld als steun voor de achterblijvers. Dit contact kan steun bieden tijdens je rouwproces. Feiten die ik ontvang en aan je doorgeef, die je vervolgens kunt controleren zijn hierbij belangrijk. Dit is een bewijs dat het leven na de dood niet ophoud maar verder gaat. Overledenen vergeten ons net zo min als wij hen. Voor deze reading is een foto van de overledene(n) fijn, maar dit is niet noodzakelijk. De naam van de overledene(n) is voldoende.

Reading Terug