Marjolein Immink © Algemene voorwaarden  

Praktijk Marjolein Immink

Van kind af aan ben ik al hooggevoelig. Onbewust voelde ik intuïtief dingen aan. Nam dingen waar die voor anderen niet waarneembaar waren. Mijn handen konden mensen helpen van hun hoofdpijn of anderen klachten af te komen. Door vanuit mijn hoofd te gaan leven werden mijn zintuigen minder benut en leken afgesloten te zijn. Daar heeft de komst van mijn oudste zoon verandering in aangebracht. Muntjes gingen op zijn plaats vallen en mijn zintuigen gingen steeds scherper, zuiverder en concreter werken.

Tot ik uiteindelijk bewust de keuzen heb gemaakt om Praktijk Marjolein Immink te starten.

marjolein Immink Ik nam dingen waar die voor andere niet waarneembaar waren en voelde intuïtief dingen aan.

Mijn weg naar Praktijk Marjolein Immink is breed en kent verschillende paden. Zo ben ik na mijn opleiding tot verpleegkundige verder gaan leren tot gespecialiseerd verpleegkundige O&G. Na een jaren lange carrière in verschillende ziekenhuizen ben ik naar de andere kant van de zorg geswitcht. Het indiceren van zorg. Doordat dit voor mij persoonlijk te weinig verbinding met de mensen opleverde en diepgang miste ben ik voor een verloskundig centrum gaan werken. Daar is mijn eerste onderneming gestart, een massagepraktijk waarbinnen ik cursussen gaf en als masseuse werkte.

Mijn pad

Door de behoefte om mezelf te blijven ontwikkelen ben ik een opleiding tot Gezins- en Kindercoach gestart. Deze opleiding heb ik met veel plezier goed afgerond. Mijn coaching praktijk ontstond en ik heb vele gezinnen en kinderen mogen bijstaan bij het oplossen van hun problemen. Een korte samenwerking leverde een vennootschap op waarin we samen mensen binnen het bedrijfsleven coachte.

Blijven ontwikkelen

Doordat mijn intuïtie met alle andere kwaliteiten (helder voelen, helder horen, helder zien en helder weten) die ik bezit zich steeds verder uitbreidde is mijn focus volledig op Praktijk Marjolein Immink gekomen. Mijn zoektocht naar wie ik ben en wat mijn levensmissie hier op aarde is, is duidelijk voor mij en mijn omgeving. Mijn rugzak is goed gevuld met kennis vanuit boeken en vanuit levenservaringen. Indien nodig voor jou zal ik mijn kennis met jou delen! De keuzen om mijn kennis te delen ligt bij de spirits die mij en jou begeleiden en niet bij mij.

Intuitie en heldere kanalen

Middels reading en trance healing jou helpen die vragen te beantwoorden die jij hebt. Jou te helpen bij hetgeen jij zoekt. Verduidelijking en ondersteuning bieden waar jij het nodig hebt. In welke fase van je leven je jezelf ook bevind, hoe oud of jong je ook bent.

Mijn missie