Marjolein Immink © Algemene voorwaarden  

Praktijk Marjolein Immink

Bij een huiskamer reading kom ik naar jou toe. In jouw woonkamer geef ik een reading aan jou en jouw vrienden, vriendinnen, familie, kennissen, buren, collega’s, etc.


De sfeer bij een huiskamer reading is ontspannen en ongedwongen. Je kunt een reading over jezelf krijgen of een ander. Kies je voor een reading over een ander neem dan een foto, voorwerp of de volledige naam mee van die persoon. Let wel! Wanneer je een reading over een ander wilt dien je vooraf aan die persoon toestemming te vragen. Doe je dit niet dan kan het zijn dat er geen of heel weinig info wordt gegeven over deze persoon. Overledenen spreekt voor zich, overledenen delen hun verhaal graag en geven heel graag boodschappen aan je.


De groep mensen, die je zelf dient samen te stellen, bestaat uit minimaal 6 personen en maximaal 12 personen.


De groep of gastheer/ gastvrouw bepaald hoe de readingen worden gegeven. De keuze is 1 op 1, even buiten de groep aan bijvoorbeeld de eettafel, terwijl de anderen gezellig met elkaar kletsen of je kiest voor gezamenlijk. Bij de keuze voor een gezamenlijke reading krijgt ieder individu een reading in de groep. Je bent dan allemaal aanwezig bij de reading van de ander. De duur van een reading is per persoon 15 minuten.

Eventuele bijkomende kosten

Vindt de reading plaats buiten een straal van 10 kilometer vanaf de praktijkruimte, dan komen er kilometer kosten bij voor iedere extra gereden kilometer. Binnen een straal van 10 kilometer betaal je alleen de readingkosten.

huiskamer reading Terug