Marjolein Immink © Algemene voorwaarden  

Praktijk Marjolein Immink

Wil je een healing ontvangen op een dieper niveau? Ik geef de helende energie aan jou door via mijn handen door ze op je hoofd of lichaam te leggen. De trance tijdens deze healing is niets meer en niets minder dan mijn meditatieve staat. Ik zet mijn denken uit en mijn ego op zij. Hierdoor is het een zuivere healing zonder inmenging van mij. Via mijn verbinding met de spirit komt alleen datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Het enige dat jij hoeft te doen, is je open te stellen voor de helende energie.


Bij een healing ontvang je via mijn handen de energie die jij nodig hebt. Helende energie komt binnen via je hoofd of elders in je lichaam. Op deze manier komen je lichaam en geest weer in balans. Klachten zullen verminderen of verdwijnen. Een healing kan plaats vinden op één of meerdere niveaus tegelijk. Dit komt doordat je wordt geholpen aan de oorsprong van de klacht en niet aan het symptoom (de klacht). Omdat ik niet degene ben die deze healing op gang brengt, zullen we bij binnenkomst de healing vrijwel direct starten alvorens we gaan praten. Na de Healing zal ik je vertellen wat er is gebeurd en zullen we je reden van komst bespreken. Je zult merken dat je hebt gekregen wat je nodig had. Wanneer we vooraf zouden bespreken waar je fysiek last van hebt of waar je mentaal en emotioneel tegenaan loopt, zou deze voorkennis averechts kunnen werken.

Trance Healing

Handen als healing tool

Tijdens een healing geven mijn handen de helende energie van healers die in de ‘spirit world’ verkeren door, ze zijn als het waren de tool waardoor de healing loopt. De spirits weten precies welke healing jij nodig hebt, en op welk niveau die healing gaat plaatsvinden. Aan mij de taak om me te verbinden met hen en mij open te stellen voor de samenwerking met hen. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik een zo goed, zuiver en krachtig mogelijk doorgeefkanaal ben, zodat de juiste energie bij jou terecht kan komen.


Zuivere, helende energie

Deze manier van healen wordt ‘spirit healing’ genoemd. Ik geef niets van mijn eigen energie weg tijdens de healing: ik neem dus ook niets van je ‘weg’ of ‘over’. Ik ben slechts de tussenpersoon via wie de helende energie wordt overgedragen. Om een zo zuiver mogelijk verlengstuk te zijn, ben ik tijdens het geven van de healing in trance. Deze trance is niets meer en niets minder dan een meditatieve staat. Hierbij worden mijn eigen gedachten tijdelijk aan de kant gezet. Zo kan de energieoverdracht naar jou niet vertroebelen door mijn ego, maar blijft de overdracht zuiver. Uiteraard zorg ik voor een veilige setting.


Waarom een healing?

Een healing heeft een positief effect op je lichaam én geest. Mogelijke effecten van een healing zijn:

• Op lichamelijk niveau: je voelt je fysiek beter (klachten verminderen en verdwijnen).

• Op emotioneel niveau: je verwerkt je emoties (zorgt voor herstel van je balans en helderheid).

• Op mentaal niveau: je wordt je bewust van je gedachten en overtuigingen (zodat je beperkingen kunt wegnemen).

• Op spiritueel niveau: je versterkt je eigen intuïtie en spirituele verbinding.


Zo kan een healing ook een steun in de rug zijn tijdens je groei en bewustwordingsproces.Terug